F o n s H o n o r u m

logo

×

SZOLGÁLTATÁSOK

A Fons Honorum oldal legfőbb célja a nemességgel, lovagrendekkel és címerjoggal kapcsolatos alapvető tudnivalók ismertetése.

Neves szakemberek bevonsával azonban vállalunk heraldikai munkákat is, az alábbi területeken.

Heraldika

FONS HONORUM

CÍMER TERVEZÉS

Hivatalok, települések és magánemberek részére tervezünk címereket.

Az évszázados szabályok követése és a szakszerű folyamat hozzátartozik ahhoz, hogy a címer tulajdonosát méltó módon reprezentálja a heraldikai alkotás. Így a tervezést minden esetben kutatómunka előzi meg, ahol minden apró részletnek jelentőséget tulajdonítunk.

Vállalási idő: 30 nap

info@fonshonorum.com

Grafikai tervezés

FONS HONORUM

KORREKCIÓ

Abban az esetben, ha a családi címer csak alacsony formátumban, elmosódva vagy pusztán címerkönyvek által fekete-fehér változatban áll rendelkezésre, akkor van lehetőség annak magas színvonalú újraalkotására, ahogy a Dudinszky címernél is látható fenti képünkön. Az elkészült címerrajzot nagy felbontásban adjuk át megrendelőnk részére.

Címer javítás, újraalkotás vállalási ideje: 30 nap

info@fonshonorum.com

Genealógia

FONS HONORUM

KUTATÁS

Családfa kutatás során előfordulnak olyan esetek, amikor egy nemesi ág címere ismeretlen, ennek felkutatását vállaljuk levéltáros kollégáink bevonásával. Mivel a címerkutatás során genealógiai támpontokra is szükség lehet, így lehetőség szerint érdemes előzetesen összegyűjteni azokat a XIX. századi anyakönyvi kivonatokat, amelyek még a család rendelkezésére állnak.

Címerkutatás vállalási idő: 90 - 150 nap.

info@fonshonorum.com

Ritka könyvek

FONS HONORUM

NEMESI KÖNYVTÁR

Európában egyedüli cégként tudjuk vállalni a régi nemesi könyvtárakkal megegyező szépségű és értékű könyvek beszerzését. Egyedi megrendeléseknek megfelelően a vállalási idő néhány héttől a több évig terjedhet. Vállalunk szakkönyvtárak (pl. kizárólag orvosi könyvek a XVII. századból), és supralibris kiadványok (címerrel díszített) beszerzését is.

Vállalási idő: 2 hét - 5 év.

Érdeklődés jelzése: info@fonshonorum.com